• Hem
  • Plattjärnsbockar

Plattjärnsbockar

showimage1 200Varför använda kantpressen till att bocka små detaljer och grovt material? Med en högkvalitativ bockmaskin från EUROMAC kan du göra det bättre, enklare och billigare! Våra horisontellt arbetande bockmaskiner ger dig obegränsade bockmöjligheter utan risken att köra sönder kantpressens dyra verktyg. Bockmaskiner från EUROMAC är lätta att programmera, lätta att ställa in, lätta att använda och produktionskostnaderna blir förvånansvärt låga. Dessutom kan man spara en följd av olika bockar i maskinens minne. Det borde finnas en EUROMAC bockmaskin i varje verkstad som har en kantpress.

När de bygger sina bockmaskiner använder de bara de bästa och mest hållbara komponenterna. Till exempel är bordet tillverkat i ett stycke Meehanite® stålgjutgods med 5 års garanti. Lägg därtill hydraulik och elektronik av hög kvalitet så får man en bra maskin med lång livslängd.

Ett urval av verktyg

Euromac bending d Euromac plattjarn05

Euromac plattjarn05 1 Euromac press09

Euromac press11 Euromac press18

För mer information besök Euromac´s hemsida

 

Ett annat altenativ är PROFI Press plattjärnsbock PPHB 28

Denna maskin tillverkas i Holland av en tillverkare, som även har vertikala hydraulpressar i sitt sortiment, den finns i en storlek och det är 28 ton´s presskraft. Denna maskin har ett arbetsminne med möjlighet till 4 olika pressjobb.

Horizontal Hydraulic Press

Broschyr: PPHB-28