• Hem
  • Nyheter
  • Fiberlaser installerad i Burträsk, läs mer

Fiberlaser installerad i Burträsk, läs mer

KRAMTEC SÄLJER FIBERLASER TILL BURTRÄSK

Kramtec har sålt en DURMA fiberlaser 6 kw till Burträsk, detta är en genombrotts order på den norrländska marknaden.

Den lyckliga kunden är Ternik AB i Burträsk som grundades 2003. Ternik har sin bakgrund inom ventilationsanläggningar men vill nu bredda sitt erbjudande. www.ternik.se

Den aktuella maskinen kommer från Durma, det är en kraftig skärmaskin på hela 6kW.

Se en info film från Ternik här

Anders Holgersson Produktansvarig för  DURMA i Sverige; vi känner oss trygga med DURMA laser, de ingående komponenterna håller absolut högsta kvalitét tex, IPG fiberlaser, Precitec skärhuvud, Siemens styrsystem och Rexroth hydraulik osv. detta i kombination med duktiga servicetekniker och speciellt då Stig Karlsson som är etablerad lokalt i området. Dessutom är nu Intercut´s Dennis Svensson, ansvarig för CadCam system, inskolad på mjukvaran från Metalix. Metalix har även programvara för utbredning och programmering av Durmas kantpressar.

Laser med alla

Ternik AB i Burträsk har tagit sin nya DURMA fiberlaser i drift. På bilden syns Anders Holgersson Intercut, Johan Lindgren och Kim Backman Ternik samt Ulf Öberg Kramtec.

Laser med Operatör

Durma laserskärmaskin med växelbord och 6kW fiberlaser.

Lyckliga ägare

 

Ternik AB , ägs och drivs av Johan Lindgren, Kim Backman och Martin Karlsson(ej med på fotot) I dag är man totalt 12 personer på Ternik. På detta foto finns även maskinens operatör (mitten)