Durma gradsaxar

durma vs giyotin makasDURMA TYP VS är en mycket kraftfull produktionsgradsax med kapacitet mellan 6-40 mm. Styrningen är av fabrikat Delem eller Cybelec, där man kan få automatisk beräkning av skärspalt, klippvinkel och klippsapalt utifrån inmatade värden för material och tjocklek. I styrningen har man även möjlighet att lagra program, göra underprogram och länka program till varandra. Maskinen har som standard ett bakre anslag med kulskruvar som är automatiskt undansvängbart i bakersta läge. Hydraulpumpen är av fabrikat Borch Rexroth, elsystemet Siemens och knivstål av fabrikat Angelo Romani vilket borgar för högsta kvalitet.

För mer information se "BROSCHYR" eller länka till DURMA´s "HEMSIDA"

durma sbt swing beam shearDURMA TYP SBT är en maskin för kunder där maskinen kanske används lite nu och då under dagen. Den är försedd med så kallat svängade skär och har en kapacitet mellan 6 och 20 mm. Detta är en mycket stabil maskin med samma typ av styrning som VS maskinerna. Anslaget svänger undan automatiskt i bakre ändläget. Pneumatisk plåtupphållare, motoriserad skärspaltinställning, främre ljusridå m m finns som tillval.

För mer information se "BROSCHYR", eller länka till Durma´s "HEMSIDA"Shear MSDURMA TYP MS
Välutrustade och lättjobbade maskiner med elektropneumatisk koppling. Snabb omställning av skärspalten. Detta är den minsta gradsaxen hos DURMA den klarar 2,5 , 3 och 4 mm plåttjocklekFör mer information se "BROSCHYR", eller länka till Durma´s  "HEMSIDA"