• Hem
  • Balkbearbetning

Balkbearbetning

showimage1K-Bach drilling-machines 210

Kaltenbach, en av de ledande tillverkarna för utrustning att kapa-borra-skära-bearbeta i olika typer av balkar. De tillverkar också bläster och måleriutrustning, speciellt för balkarbeten.
Vi återkommer med mer information lite senare, men vill ni veta mer just nu så besök Kaltenbach´s hemsida www.kaltenbach.de

K-Bach band-saw-machines


Logga CTM
CTM är ett systerföretag till det mera kända BOMAR och ExactCut de bygger specialmaskiner för borrning och kombinerat borrning-kapning, samt även speciallösningar vad gäller hantering av material vid dessa processer. Här nedan några exempel:

Beamcentre33
Detta är Beamcenter en borrutrustning som borrar från 3 håll med verktygsväxling och kan med fördel ställas i line med en kapmaskin.

Broschyr klicka här

MoveD

Det här är MoveD, en styrd borrutrustning med X-rörelse 1500-6000 mm och Y-rörelse 200-400 mm, samt med olika borrspindlar för olika kapaciteter.

Broschyr klicka här


X drillX

Xdrill kan vara ett alternativ till dåtidens radialborrmaskiner eller när man bara behöver borra från ena hållet. Den går också att få i ett mera automatiserat utförande med eller utan kaputrustning.

Samlingsbroschyr klicka här
D
u kan även titta på en liten Film 1 CTM eller Film 2 CTM för att se lite vad detta företag klarar av att bygga

Övrig information om dessa borrsystem kan ni få genom att besöka CTM´s hemsida eller kontakta Kramtec.